Training

Padel Club Alphen biedt iedereen de mogelijkheid om te trainen. Om het speelniveau, van beginner tot gevorderde speler, omhoog te brengen worden er diverse uiteenlopende trainingen aangeboden. Of het nou gaat om privé- of groepstraining, een kennismaking of een clinic. 

Voor aanmelden of meer informatie:

  • Stuur een e-mail naar info@padelclubalphen.nl
  • Bel of app met Ruud Smits : +31 6 308 106 28

Kennismakingsles

Benieuwd of padel iets voor jou/jullie is? Plan dan een kennismakingsles. Hierin leren we je wat padel is, hoe het gespeeld wordt en hoe leuk het wel niet is!

Voor een kennismakingsles kun je contact opnemen met Ruud via: 06-30810628

Start to padel

Voor de beginnende padeller kun je deze lessenreeks volgen. De reeks bestaat uit vier lessen waarin je de basistechniek leert en daarbij hoe het spelletje gespeeld wordt.

Reguliere trainingscyclus

Het is mogelijk om je in te schrijven voor een trainingscyclus. Je kunt jezelf los inschrijven of als groep. Een trainingscyclus bestaat uit 4, 8 of 12 lesweken achter elkaar. Na de inschrijving worden er groepen gevormd van 1-4 spelers die les krijgen gedurende het aantal weken van de cyclus.

Losse lessen

Wil je een specifiek deel van je spel verbeteren zoals bijvoorbeeld de bandeja of bajada? Het is ook mogelijk om een enkele les te plannen voor 1-4 personen. Hierin kunnen we jou helpen met jouw verbeterpunten in padel. Maak ze bespreekbaar met de trainer en wij helpen jou graag verder.

Contact

Padel Club Alphen
Speelveld 1
5131 AW Alphen nb

Whatsapp ons:

Contactformulier

    × Hoe kan ik je helpen?