Huishoudelijk reglement

De volgende huis- en gedragsregels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat we op een aangename manier gezamenlijk gebruik kunnen maken van alle voorzieningen bij Padel Club Alphen. Deze lijst is niet uitputtend wat betreft wat wel en niet is toegestaan. Als je iets niet kunt vinden, gebruik dan je gezond verstand: hoe zou je willen dat er met jou en je eigendommen wordt omgegaan? Alleen op deze manier kunnen gezelligheid en een gezonde levensstijl hand in hand gaan voor alle bezoekers van Padel Club Alphen.

Algemene huisregels:

Natuurlijk zijn alle handelingen en gedragingen die in strijd zijn met de goede orde en wetgeving ook hier verboden, waaronder:

 1. Hinderlijk en onbehoorlijk optreden.
 2. Het verontreinigen van de banen, het omliggende terrein en het paviljoen.
 3. Gedragingen die schade kunnen veroorzaken aan eigendommen van de club of de club kunnen benadelen.
 4. NIX geen 18!
 5. Ruim afval op de daarvoor bestemde bakken.

Banen:

 1. Spelen is enkel toegestaan op een padelbaan die vooraf is gereserveerd via de Playtomic app of via het personeel. Bij het niet naleven van de gereserveerde tijden kunnen kosten in rekening gebracht worden.
 2. Betreed de banen uitsluitend met schoenen die voorzien zijn van een geschikt profiel.
 3. Enkel padelrackets en padelballen zijn toegestaan op de banen.
 4. Draag het koordje van je padelracket altijd om je pols.
 5. Zorg ervoor dat er geen ballen op de baan blijven liggen, aangezien dit het speelveld kan hinderen. Draag de ballen altijd in je broekzak om struikelen en blessures te voorkomen.
 6. Drinken en/of eten op de baan is niet toegestaan.
 7. Ruim afval op de daarvoor bestemde bakken.

 

 

Bij het niet naleven van onze huisregels behouden wij het recht om je te verzoeken het pand te verlaten en je de toegang te ontzeggen voor de noodzakelijke periode.

In geval van schade en/of diefstal zullen wij aangifte doen bij de politie.