boeken van een baan via meet & play

MEET & PLAY

De padelbanen zijn vanaf donderdag 8 januari te boeken via Meet & Play, het toonaangevende boekingsplatform voor tennis en padel in Nederland.

Het is heel eenvoudig om de padelbanen te reserveren via de Meet & Play-app, die gedownload kan worden via de app-stores van zowel Apple als Google. Daarnaast is het ook mogelijk om boekingen te maken via de officiële website van Meet & Play.

Dit betekent dus dat PLAYTOMIC niet meer zal werken als reserveringsplatform.  Heb je momenteel een vaste baan lopen? dit zal overgenomen worden naar MEET & PLAY 

MEET & PLAY IN 3 STAPPEN

Stap 1

Zoek onze baan op in het zoekvenster, of gebruik onze postcode 5031AW.

Stap 2

 Kies je favoriete tijd en datum en
boek je baan of activiteit.

 
 

Stap 3

Lees onze huisregels voor het betreden van de banen.

 
 
Reserveren klik hier

Veel gestelde vragen

Dat is geen enkel probleem, heb je nu een vaste baan? dan blijf je deze behouden wanneer we over gaan/zijn naar MEET & PLAY. 

Ja dat kan, in de MEET & PLAY omgeving kan je bekijken welke tijdsloten hier nog vrij voor zijn.
Kantekening, alle banen zijn momenteel in de avonden bezet!

Je kan ons hier ook altijd een bericht over sturen.

Geen zorgen, alle tegoeden op dat moment worden overgezet naar Meet & Play waardoor jij deze daar kunt gebruiken.

Nee dit hoeft niet, ook niet leden kunnen banen boeken via Meet & Play. Mocht je met tegoeden gaan werken, wat vaak een voordeel brengt in de kosten, dan heb je wel een account nodig. 

Ook is een account handig voor als je direct de kosten wilt splitten met jou medespelers. Druk hieronder op de button voor meer informatie over Meet & Play

Meet & Play

Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? of is er iets niet helemaal duidelijk voor je? vraag het aan de staf op de club of stuur ons een bericht.

Contact